Asics Gel-Nimbus 16 miesten juoksukenkä
Asics Gel-Nimbus 16 miesten juoksukenkä
Asics

Asics Gel-Nimbus 16 miesten juoksukenkä

100,00 €
209,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Asics Gel-Nimbus 16 miesten juoksukenkä

Gel-Nimbus 16 on loistava valinta harrastaja- ja aktiivijuoksijalle harjoitus- ja suorituskäyttöön.

Nimbus on mallistomme parhaiten vaimennettu jalkine neutraalien jalkineiden kategoriassa. Jalkineen kokopohjan mittainen Guidance Line -ohjaavuusura pyrkii ohjaamaan askeleen neutraaliin askellinjaan myös lenkin viimeisillä kilometreillä. Hyvin hengittävä ja kulutusta kestävä juoksukenkä!

Jalkineen uusi FluidRide -välipohja on yhdistelmä kahta eri tiheyksistä välipohjamateriaalia. Välipohjan ylempi osa on vaimentavaa SpEVA -materiaalia, jolla saadaan paras mahdollinen vaimennus ja vakaus koko askelkontaktin ajan.

Välipohjan alempi kerros on kevyempää SoLyte -materiaalia, joka tuo jalkineeseen erinomaisen rullaavuuden, tehden askelkontaktista nopean. Jalkineen ulkopohjan kumimateriaali on samalla uusittu entistäkin kestävämmäksi.

Nimbuksen päällinen on myös uusittu. Uusin innovaatiomme FluidFit tarjoaa juoksijalle paremman istuvuuden ehkäisten hiertymiä. FluidFit -päällisessä on pyritty kiinnittämään entistä enemmän huomiota päällisen materiaalien joustavuuteen ja saumojen oikeisiin sijainteihin, jotta päällisestä saadaan erittäin miellyttävä.

Koot: EU 41½- 46½

Paino:
0.8 kg
Arvostelut 0 arvostelua