Fischer Speedmax Skate Cold Stiff
Fischer Speedmax Skate Cold Stiff
Fischer

Fischer Speedmax Skate Cold Stiff

589,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Fischer Speedmax Skate Cold Stiff

Suositushinta: 699,00€

Tämä kilpasuksi johdattaa tien tulevaisuuteen!

Cold Base Bonding, (kylmäliitosteknologia) takaa maksimaallisen vauhdin voiteen paremman kiinnittymisen ja merkittävästi parantuneen hiontajäljen ansiosta. Cold-mallit alle -2°C olosuhteisiin

Vakuuttaa nopeudellaan!

Vallankumouksellinen voittaja-teknologia Cold Base Bonding (pohjan kylmäliitos) ja uusi vielä entistäkin tarkempi parin valinta takaa ylivoimaisenlopputuloksen huippuviimeisellylle mallistolle.

Lyömätön kylmissä keleissä.Synteettisellä timanttihionnalla tehty matala ja hieno pohjakuvio on uskomattoman nopea kylmissä ja kuivissa olosuhteissa. Toimii lyömättömästi kylmillä ja kuivilla kelialueilla.


TEKNOLOGIA

PREWAXED

Infrapuna säteellä tehty fluorikuumavoitelu. Erinomainen luisto ja suoja likaa ja hapettumista vastaan.


HOLE SKI TIP

HM Carbon-laminaateista valmistettu suksen kärki on kevennetty entisestään materiaalia poistamalla. Vähentyneen kärkipainon ansiosta enemmän kantavuutta suksen etuosaan sekä selkeästi pienempi heiluripaino.


SKATING 610

Kilpasuksirakenne maksimivauhtiseen luisteluhiihtoon. Suksen kärkiosan ja kannan lumeen kohdistuvaa painetta on vähennetty ja näin hiihto herkistyy. Erinomainen normaalilla ja pehmeämmällä alustalla.


FISCHER CARBON FIBRE

Multiaksiaalinen T300 1K-hiilikuitumateriaali suksen kärjessä ja kannassa ja laminaateissa. Äärimmäisen kestävä ja kevyt.


SIDECUT WORLD CUP SKATE

Nuolimainen profiili parantaa suorituskykyä ja dynaamisuutta erityisesti 1:1 luisteluhiihdossa.


AIR CORE HM CARBON

Uusinta Maailmancupista! Todistetusti toimiva Air Core materiaali - menestynein suksenydin sisältäen 80% ilmaa, on äärimmäisen kevyt yhdistelmä korkeamolekyylisen hiilikuidun kanssa.

 


 

Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua