Gamo Black 1000 MAXXIM ilmakivääri
Gamo Black 1000 MAXXIM ilmakivääri
Normark

Gamo Black 1000 MAXXIM ilmakivääri

Tuotenumero 793676087719
299,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Gamo Black 1000 MAXXIM ilmakivääri

Gamo Black 1000 MAXXIM on tehokas ja hiljainen ilma-ase aikuisille. Whisper MAXXIM -piippu on kaksoisvaimennettu. Synteettinen, moderni musta tukki, jossa uudenlainen otetta parantava kuviointi. Black 1000 MAXXIM sisältää viimeisimpiä GAMO-innovaatioita, kuten tarkan SAT (Smooth Action Trigger) -laukaisukoneiston ja iskua vaimentavan SWA (Shock Wave Absorber) -perälevyn. Lisäksi rekyylin vaikutusta pienentävä RRR (Recoil Reducing Rail) -kiikarikisko, joka mm. pidentää tähtäinkiikarin käyttöikää. Kyseessä on combo-paketti, jossa tähtäinkiikari sisältyy hintaan.


RRR (Recoil Reducing Rail) rekyylin vaimennuskisko, joka suojelee kiikaritähtäintä tehokkaiden ilmakiväärien voimakkaalta tärähdykseltä.

SAT (Smooth Action Trigger) - Gamon parannettu laukaisukoneisto, joka helpottaa ampumista tarjoten tunnokkaan ja puhtaan laukaisun varmistaen kuitenkin turvallisen vireessä pysymisen.

SWA (Shock Wave Absorber) -perälevy vaimentaa rekyylistä johtuvaa iskua jopa 74 % tavalliseen ilmakivääriin verrattuna.

GAMO
Espanjalainen Gamo on maailman johtava ilma-aseiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo yli 60 vuotta. Gamo- tuotteissa yhdistyvät toiminnallisuus, innovatiivisuus ja nykyaikaiset valmistustekniikat. Jokainen tehtaalta lähtevä ilmakivääri on valmistettu tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti.

Kaikki Gamo-ilmakiväärit myös tarkastusammutaan ennen lopullista hyväksymistä. Tuotannossa on satsattu ympäristöystävällisyyteen ja esimerkiksi 96 % metalliosien sinistyksessä käytettävästä vedestä on kierrätettyä ja puhdistettua. Gamon laajasta valikoimasta löydät paljon erilaisia ja erityyppisiä ilma-aseita ja tarvikkeita. Yhteisenä tekijänä on tuotteiden varma ja tasainen laatu.


Tekniset tiedot: 

  • Kaliiperi: 4.5 mm
    • Lähtönopeus: 386/305 m/s
    • Tähtäin: 4X32
  • Kaliiperi: 5.5 mm
    • 286/220 m/s
    • 4X32
Paino:
2 kg
Arvostelut 0 arvostelua