Gamo Delta Fox GT -ilmakivääri paketti
Gamo Delta Fox GT -ilmakivääri paketti

Gamo Delta Fox GT -ilmakivääri paketti

Tuotenumero GA04-611002601

Gamo Delta Fox GT on pistoolikahvatukilla varustettu jousiviritteinen ilmakivääri, joka sopii erinomaisesti perheen pienimpien ilma-aseharrastajien ensiaseeksi.

189,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Gamo Delta Fox GT -ilmakivääri paketti

Mukana 4x20 kiikaritähtäin, tauluja, metallinen taulun tausta ja 1 rasia luoteja. Kiväärin kaliperi on 4,5 ja luodin lähtönopeus huikeat 190 / 160 m/s

Gamo Delta Fox GT Whisper on pistoolikahvatukilla varustettu jousiviritteinen ilmakivääri, joka sopii erinomaisesti perheen pienimpien ilma-aseharrastajien ensiaseeksi. Delta Fox GT Whisper on tarkka, kevyt ja helppo ladata. Whisper-äänenvaimentimen ansiosta suupamaus on huomattavasti normaalimallia hiljaisempi. Aseessa on säädettävät tähtäimet ja helppokäyttöinen varmistin.

TruGlo on vallankumouksellinen valokuitutähtäin, joka näkyy kirkkaana kaikissa olosuhteissa.

Whisper - Gamon patentoitu äänenvaimennin, joka vähentää tehokkaan ilmakiväärin suupamausta jopa 52 %.

GAMO:
Espanjalainen Gamo on maailman johtava ilma-aseiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo yli 60 vuotta. Gamo- tuotteissa yhdistyvät toiminnallisuus, innovatiivisuus ja nykyaikaiset valmistustekniikat. Jokainen tehtaalta lähtevä ilmakivääri on valmistettu tarkkojen laatuvaatimusten mukaisesti.

Kaikki Gamo-ilmakiväärit myös tarkastusammutaan ennen lopullista hyväksymistä. Tuotannossa on satsattu ympäristöystävällisyyteen ja esimerkiksi 96 % metalliosien sinistyksessä käytettävästä vedestä on kierrätettyä ja puhdistettua. Gamon laajasta valikoimasta löydät paljon erilaisia ja erityyppisiä ilma-aseita ja tarvikkeita. Yhteisenä tekijänä on tuotteiden varma ja tasainen laatu.

Tekniset tiedot:

Delta Fox GT Whisper
4.5 mm
Teho: 7.5 J
190/160 m/s
pituus103 cm
paino 2.0 kg
tähtäin: TruGlo

* Lähtönopeudet PBA-luodilla/lyijyluodilla

Paino:
2.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua