Iso Metso Asereppu
Iso Metso Asereppu Iso Metso Asereppu Iso Metso Asereppu Iso Metso Asereppu
Savotta

Iso Metso Asereppu

Tuotenumero 0874387
115,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 arkipäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Iso Metso Asereppu

Edullinen metsästäjän maastokuvioitu asereppu. Isompi malli reilun kokoisella reppupussilla, johon mahtuu vähän pidemmänkin reissun tarpeet. Siinä on erillinen kovitettu ja pehmustettu lokero aseelle, sekä reilun kokoinen reppuosa runsaalla pikkutaskuasetelmalla. Irrallisella suojaläpällä varustetusta aselokerosta saat vedettyä aseen riisumatta reppua selästä.

Repun lokerointi

Reppupussi (mitat noin 50 x 25 x 15 cm) suljetaan yläpuolelta kaksisuuntaisella, läpällä peitetyllä vetoketjulla. Reppupussin alakulmissa on myös pienemmät vetoketjuaukot, joista pääsee nopeasti käsiksi sen alaosissa kuljettaviin tavaroihin. Keskeltä reppupussia löytyy avattava välipohja, jolla tilan saa jaettua kahteen lokeroon. Repun kyljissä olevilla kompressiohihnoilla repun saa kiristettyä tiukaksi paketiksi myös vajaalla lastilla.

Repun yläosassa on kaksi pientä kolmion muotoista vetoketjullista pikkutaskua (mitat noin 22 x 15 cm).

Reppupussin alaselässä on pienempi vetoketjullinen ulkotasku (mitat noin 23 x 20 x 5 cm), johon saat kätevästi pakattua pienet tarvikkeet nopeasti saataville. Taskun ulkopuolella on lisäksi vetoketjullinen litteä pikkutavaratasku.

Oikealla sivulla on pystysuuntainen lokero sivuvetoketjulla, jonne sopii kiinnitettäväksi esim. kapeat juomarakot. Lokeron yläpäästä löytyy ulostuloaukko juomarakon letkulle.

Aselokero on koko selän kattava ja repun alle jatkuva yhtenäinen tila (mitat noin 80 x 16 x 6 cm). Sen suuaukko on avoin mutta peitettävissä erillisellä, korkeussäädettävällä pehmustetulla pussimaisella läpällä (mitat noin 36 x 16 x 6 cm). Läppä kiinnittyy reppuosaan kahdella pistosoljellisella pituussäädettävällä hihnalla. Läpän hihnat ääripäähän säädettynä aselokeroon mahtuu jopa 170 cm pitkät kiväärit.

Kun aselokeroa ei käytetä, sen alapää voidaan taittaa sisään selän väliin ja yläpuolen suojaläppä sujauttaa lokeron sisään talteen.

Muut kiinnityspisteet

Repun pohjassa, sivuilla, päällä ja lantiovyössä on MOLLE-nauhakujastoa, johon saa kiinnitettyä irtohihnoja tai pientarviketaskuja.

Repun alakulmissa on avoimet verkkotaskut. Näitä ja sivujen kompressiohihnoja käyttämällä repun sivuille saa kiinni pitkiä tarvikkeita, jotka eivät muuten mahtuisi repun sisään.

Kanto

Olkaviilekkeiden kiinnityskohta on säädettävissä eripituisille käyttäjille. Olkaviilekkeiden yläpäässä on erilliset kiristysremmit, joilla saa säädettyä reppupussin tasapainoa. Tukevasta kannettavuudesta pitää huolen rintaremmi ja pehmustettu lantiovyö.

Tekniset tiedot

Ulkomitat: korkeus 55 cm, leveys 30 cm, syvyys 25 cm.
Kokonaistilavuus: noin 40 l.
Paino: noin 2,1 kg.
Materiaalit: 1000D polyester.
Väri: digitaalinen metsämaastokuvio.

Paino:
2.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua