Polar OH1 optinen sykesensori
Polar OH1 optinen sykesensori
Polar

Polar OH1 optinen sykesensori

Tuotenumero 92062740

Käsivarteen kiinnitettävä optinen sykesensori, jossa yhdistyvät monipuolisuus, mukavuus ja yksinkertaisuus.

79,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää

Polar OH1 optinen sykesensori

Polar OH1 on käsivarteen kiinnitettävä optinen sykesensori, jossa yhdistyvät monipuolisuus, mukavuus ja yksinkertaisuus. Se istuu mukavasti käsivarren ympärille ja seuraa sykettä Polarin oman optisen sykkeenmittausteknologian avulla.

Tuotetiedot:

OPTINEN SYKKEEN SEURANTA - Polar OH1 seuraa sykettäsi Polarin huippulaadukkaan, kuutta LED-valoa hyödyntävän ratkaisun avulla.

SYKESENSORI-TILA - Polar OH1:llä voit lähettää syketietosi mihin tahansa Bluetooth-yhteensopivaan Polar-laitteeseen, moneen eri kuntoilusovellukseen ja Bluetooth-yhteensopiviin kuntoilulaitteisiin.

SISÄÄNRAKENNETTU MUISTI - Polar OH1:ssä on sisäänrakennettu muisti, johon mahtuu jopa 200 tuntia harjoitustietoja. Voit synkronoida tiedot Polar Flow -sovellukseen ja -verkkopalveluun.

MIELLYTTÄVÄ KÄSIVARSIHIHNA TEKSTIILISTÄ - Polar OH1:n käsivarsihihna istuu napakasti, mukavasti ja huomaamattomasti käsivarren ympärille. Hihna on tehty pehmeästä tekstiilistä, ja sen voi pestä koneessa.

PÄIVITETTÄVÄ LAITEOHJELMISTO - Polar OH1:tä kehitetään jatkuvasti OTA (Over-the-Air) -päivityksillä.

PITKÄ AKUNKESTO - Polar OH1 mahdollistaa jopa 12 tunnin harjoittelun yhdellä latauksella. Akun voi ladata helposti Polar OH1 -USB-sovittimella (sisältyy pakettiin).

VEDENKESTÄVÄ - Polar OH1 on vedenkestävä 30 metriin asti.

Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua