Edullinen Senior perinteisen suksipaketti
Edullinen Senior perinteisen suksipaketti Edullinen Senior perinteisen suksipaketti Edullinen Senior perinteisen suksipaketti Edullinen Senior perinteisen suksipaketti Edullinen Senior perinteisen suksipaketti
Yoko

Edullinen Senior perinteisen suksipaketti

Tuotenumero perus Sr-suksipaketti
125,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Toimitusaika 0 - 0 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Edullinen Senior perinteisen suksipaketti

Tilausohjeet tuotetietojen jälkeen!

Suositushinta: 218,75€

Huippuedullinen perinteisen suksipaketti! Hyvä vaihtoehto heille, jotka ostavat ensimmäiset sukset tai käyvät satunnaisesti hiihtoladulla. 

  • Sukset: Peltonen  DELTA 180-205 cm TAI  Peltonen Forte 180-205 cm 69€ Edulliset perinteisen sukset harrastehiihtäjälle.
  • Mono: Yoko YXT Classic 99,90€. Laadukkaat keskikorkeat hiihtokengät. Synteettinen erittäin lämmin ja kestävä ulkorakenne. Uusi joustavampi ja vahvempi ulkokuoren materiaali.
  • Sauva: Yoko 210 19.90€ Kestävä lasikuitusauva.
  • Side: Rottefella Basic 29,95€ Kiinnitetään sukseen ruuveilla.
  • Asennus: 6€ ( Asennamme aina suksipaketin ostajalle siteet valmiiksi paikoilleen).

Huom! Kauden aikana saattaa suksissa, monoissa tai sauvoissa olla väri muutoksia!

Kerro LISÄTIEDOISSA, ostoskorin yhteydessä, painosi, pituutesi ja monoa varten jalkaterän mitta, niin ammattilaisemme valitsevat sopivat sukset, monot ja sauvat sinulle! Myös se on hyvä tarkentaa, mikäli tilaamasi sukset tulevat miehelle tai naiselle(monojen, siteiden ja suksien väri).

HYVÄ TIETÄÄ SUKSIPAKETIN MONOA VALITTAESSA!

Kun ilmoitat monon koon Eu koossa, huomio seuraava: Kengän koot vaihtelevat eri valmistajien mukaan!

Ainoa oikea tapa ilmoittaa koko, on jalkapohjasi mitta(mitattuna paino päällä). Tai mittaa entisen monon tai jalkineen jossa koet olevan hyvin tilaa, pohjallisen koko mitta( mitattuna päästä päähän) Ilmoita lisäkentässä pohjallisen mitta tai jalkapohjan mitta( jalkapohjan mittaan lisätään 0,5-1 cm käyntivaraa).

Näin varmistamme sinulle oikean mono koon lähettämisen ja pääset nautimaan välineistäsi heti hiihtoladuille! Myyjämme voivat soittaa sinulle pyydettäessä!

Huom! Toimitukset Matkahuollolla.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua