Warrior QRE4 Int jääkiekkomaila
Warrior QRE4 Int jääkiekkomaila
Warrior

Warrior QRE4 Int jääkiekkomaila

Tuotenumero QRE455G8
89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää

Warrior QRE4 Int jääkiekkomaila

Warriorin uusi QRE4 -sarjan jääkiekkomaila huikaisee ominaisuuksillaan ja on valmistettu huippuluokan materiaaleista ja laadusta tinkimättä.

Suositushinta: 119,00€

Ominaisuudet:

Edge Quick Release | Uudella QRE:llä kiekon haltuunotto on etistäkin helpompaa ja se vapauttaa kiekon räjähdysmäisen nopeasti. Laukauksesi energia siirtyy varren, lavan ja kiekon kautta loistattamaan punaiset valot kaukaloissa missä vaan.

EDGE Taper | Uusi kulmikas ja kapeneva muotoilu voimistaa taivutusenergian vartta pitkin ja vapauttaa kiekon nopeasti. Ainutlaatuisella geometrisella muotoilulla kiekon vastaanotto paranee ja rakenne pysyy vakaana vahvaan peliin.

MINIMUS CARBON 600 | 600- sarjan kevyt ja litteä hiilikuitu-komposiittikudos parantaa kaikkia mailan teknisiä ominaisuuksia. Materiaalin keveys parantavaa mailan tasapainoa, pelattavuutta ja tuntumaa.

TRUE1 Phantom Feel | Uudelleensuunniteltu True 1 piece, eli yksiosainen rakenne saa aikaan erittäin kevyen lapatasapainon. Taipuminen on sulavaa ja voimakasta. True 1 Phantom rakenne parantaa mailan tuntumaa pelissä, joten kiekon hallinta ja reaktio paranevat.

Paino:
0.8 kg
Arvostelut 0 arvostelua