Yoko HANKI Optigrip eräsuksi
Yoko HANKI Optigrip eräsuksi
Yoko

Yoko HANKI Optigrip eräsuksi

220,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Yoko HANKI Optigrip eräsuksi

Suositushinta: 359,00€

Voitelematon erikoissuksi metsästykseen ja vaikeakulkuiseen, pehmeälumiseen vaellusmaastoon!

Perinteisen tyylin Optigrip-suksien avulla hiihtäminen ja suksien huolto on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

Optigrip
Optigrip on aktiivi- ja harrastajahiihtäjille tarkoitettu täysin huoltovapaa suksi. Optigrip®-pinnoitteen pito on kemiallisen ja mekaanisen pidon yhdistelmä. Se kestää kulutusta erittäin hyvin, ja säilyttää toimivuutensa vähintään 2000 hiihtokilometrin verran. Yoko Optigrip®-suksi on miellyttävä säilyttää, käsitellä ja kuljettaa. Pinnoite ei tartu vaatteisiin eikä tahraa auton penkkejä kuten pitovoiteet.

Optigrip®-suksien tuotantoprosessissa varmistetaan pinnoitteen levittäytyminen kaikkiin pohjan huokosiin. Sen vuoksi uudessa suksessa on optimaalisen luiston kannalta ylimääräistä pinnoitetta. Lumen karkeudesta riippuen valtaosa siitä kuluu pois ensimmäisen 5-20 kilometrin aikana. Samalla pohjan harmaa väri muuttuu tummemmaksi. Tämän "sisäänhiihtovaiheen" aikana Optigrip®-suksien luisto paranee huomattavasti.

Optigrip®-suksien käyttö:
- Sukset tulee jäähdyttää ulkona noin viiden minuutin ajan ennen ladulle lähtöä
- Optigrip®-suksien huolto on vaivatonta. Toimivuuden takaamiseksi riittää pinnoitteen puhdistaminen ladulta tarttuneesta liasta ja voiteesta voiteenpoistoaineella.
Optigrip®-pinnoitetta ei saa puhdistaa eikä muutenkaan käsitellä hiomapaperilla tai vastaavalla pintaa rikkovalla materiaalilla.

ABS-cap, vaneri-/PU-vaahtoydin 

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua