Yoko HANKI Optigrip eräsuksipaketti
Yoko HANKI Optigrip eräsuksipaketti Yoko HANKI Optigrip eräsuksipaketti Yoko HANKI Optigrip eräsuksipaketti
Yoko

Yoko HANKI Optigrip eräsuksipaketti

360,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Yoko HANKI Optigrip eräsuksipaketti

Yoko Hanki Optigrip suksi mitoissa 210, 225, 250 cm. 

Voitelematon erikoissuksi metsästykseen ja vaikeakulkuiseen, pehmeälumiseen vaellusmaastoon ABS-cap, vaneri-/PU-vaahtoydin

Suositushinta: 523,00€

Optigrip:

Perinteisen tyylin Optigrip-suksien avulla hiihtäminen ja suksien huolto on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Optigrip on aktiivi- ja harrastajahiihtäjille tarkoitettu täysin huoltovapaa suksi. Optigrip®-pinnoitteen pito on kemiallisen ja mekaanisen pidon yhdistelmä. Se kestää kulutusta erittäin hyvin, ja säilyttää toimivuutensa vähintään 2000 hiihtokilometrin verran. Yoko Optigrip®-suksi on miellyttävä säilyttää, käsitellä ja kuljettaa. Pinnoite ei tartu vaatteisiin eikä tahraa auton penkkejä kuten pitovoiteet.


Optigrip®-suksien tuotantoprosessissa varmistetaan pinnoitteen levittäytyminen kaikkiin pohjan huokosiin. Sen vuoksi uudessa suksessa on optimaalisen luiston kannalta ylimääräistä pinnoitetta. Lumen karkeudesta riippuen valtaosa siitä kuluu pois ensimmäisen 5-20 kilometrin aikana. Samalla pohjan harmaa väri muuttuu tummemmaksi. Tämän &rdquo sisäänhiihtovaiheen&rdquo aikana Optigrip®-suksien luisto paranee huomattavasti.


Optigrip®-suksien käyttö:

- Sukset tulee jäähdyttää ulkona noin viiden minuutin ajan ennen ladulle lähtöä

- Optigrip®-suksien huolto on vaivatonta. Toimivuuden takaamiseksi riittää pinnoitteen puhdistaminen ladulta tarttuneesta liasta ja voiteesta voiteenpoistoaineella.

Optigrip®-pinnoitetta ei saa puhdistaa eikä muutenkaan käsitellä hiomapaperilla tai vastaavalla pintaa rikkovalla materiaalilla.

Finngrip Erä retkiside 85€

(Saatavilla myös Finngrip Easy joka nostaa hintaa 30&euro )

Sauva Yoko Forest 69€

Kestävä komposiittisauva metsäsauvaksi ja lumikävelyyn.

Materiaali: 100% lasikuitu

Asennus 10€

Paino:
4.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua