X
SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA | NOPEA TOIMITUS | ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ OSTOKSIIN | 500m² MYYMÄLÄ

Fjällräven Kånken reppu

Fjällräven Kånken reppu

89.00€
-
+




OMINAISUUDET

Fjällräven Kånken reppu

Klassinen Kånken-reppu kestävää Vinylon-kangasta. Repussa on vetoketju, josta päälokero voidaan avata kokonaan. Irrotettava istuinalusta, pieni etutasku, yksinkertaiset olkahihnat ja päällä kantokahvat.

Suositushinta: 89,00€


KUVAUS:

Suora selkä on tyytyväinen selkä! Kånken kehitettiin jo vuonna 1978 ehkäisemään ruotsalaislasten selkävaivoja. Siitä tuli nopeasti yleinen näky esikouluissa ja luontokerhoissa ympäri maata. Nyt 35 vuotta myöhemmin Kånken on suoristanut miljoonia selkiä ympäri maailmaa, ja siitä on tullut yksi Fjällrävenin suosituimmista tuotteista. Klassinen reppu sopii hyvin niin koulu- ja työmatkarepuksi kuin vaelluksille ja matkoillekin.

Materiaali on kestävää, erittäin kevyttä Vinylon F -kangasta, joka kestää likaa ja kosteutta. Tilavassa päälokerossa on iso vetoketjullinen aukko, jonka ansiosta tavarat on helppo pakata reppuun ja ottaa sieltä pois. Siinä on kaksi litteää sivutaskua ja edessä vetoketjutasku, joka sopii täydellisesti pikkutavaroille, jotka haluat pitää helposti saatavilla. Reppuun kuuluva PE-vaahtomuovialusta säilyy selkää vasten olevassa sisätaskussa estäen näin samalla repun sisältöä osumasta selkääsi. Se on aina saatavilla, kun haluat pitää tauon ja istahtaa alas.

Kantojärjestelmä on yksinkertainen mutta käytännöllinen. Yläosassa on kantokahvat, ja repussa on kapeat, säädettävät olkahihnat. Edessä oleva logo on heijastava. Päälokeron sisäpuolella on myös nimilappu.


Linkki valmistajan sivuille.








© 2021 Urheilu Pajala Oy