Polar Loop 2 aktiivisuusranneke
Polar Loop 2 aktiivisuusranneke Polar Loop 2 aktiivisuusranneke
Polar

Polar Loop 2 aktiivisuusranneke

Tuotenumero 90054937
89,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää

Polar Loop 2 aktiivisuusranneke

Polar Loop 2 on tyylikäs ja vedenkestävä aktiivisuusranneke, joka pitää sinut liikkeessä. Tämä hienostunut ranneke seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi ja unenlaatuasi sekä opastaa ja motivoi terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan omaksumiseen. 

Pehmeä ja joustava Loop 2 istuu täydellisesti ranteeseen kuin ranteeseen. Korkealaatuisessa, ympärivuorokautiseen käyttöön sopivassa rannekkeessa on 85 huolellisesti sijoitettua LED-valoa ja ruostumatonta terästä oleva solki. Lisäksi se on vedenkestävä, joten kastuminen ei ole ongelma.

ASKELEET JA MATKA

Seuraa ottamiasi askeleita ja laskee kulkemasi matkan askelten perusteella.

AKTIIVISUUSMUISTUTUS

Ilmoittaa värinähälytyksellä, kun olet istunut 55 minuuttia, ja kehottaa nousemaan ylös ja lisäämään aktiivisia taukoja päivittäisiin rutiineihisi.

ÄLYKKÄÄT KALORIT

Kertoo kuluttamiesi kalorien tarkan määrän. Yksilöllinen laskenta-algoritmi perustuu painoon, pituuteen, ikään ja sukupuoleen sekä fyysisen aktiivisuuden intensiteettiin.

AKTIIVISUUSTAVOITE

Kertoo, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana, ja antaa käytännöllisiä vinkkejä päivittäisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamiseen. Jaottelee päivittäisen aktiivisuutesi viiteen intensiteettitasoon: lepo ja istuminen sekä matala, keskitasoinen ja korkea intensiteetti.

UNI

Aktiivisuusmittari seuraa automaattisesti unesi kestoa ja laatua. Tutki nukkumistapojasi Polar Flow -verkkopalvelussa ja -sovelluksessa ja käytä tietoa hyväksesi.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET

Antaa värinäilmoituksen saapuvista puheluista ja viesteistä sekä kalenterimuistutuksista.

Tekniset tiedot

Paino: 38 g

Paksuus: 10,8 mm

Leveys: 20,0 mm

Pituus: 145-240 mm

Ladattava 38 mAh:n litiumpolymeeriakku
Akun kesto jopa 8 päivää ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla ja yhden tunnin päivittäisellä harjoittelulla

Tietojen kätevä langaton synkronointi Polar Flow -sovellukseen Bluetooth® Smart -yhteyden kautta
Mukautettu USB-liitäntä mahdollistaa laitteen latauksen ja tietojen siirtämisen PC- tai Mac-tietokoneiden kanssa Polar FlowSync –ohjelman avulla
Bluetooth® Smart
Yhteensopiva Polar Flow -verkkopalvelun kanssa Mac OS X 10.6:ssa ja uudemmissa sekä Windows XP-, Windows 7- ja Windows 8 -järjestelmissä.

Paino:
0.4 kg
Arvostelut 0 arvostelua