X
SUOMALAINEN VERKKOKAUPPA | NOPEA TOIMITUS | ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ OSTOKSIIN | 500m² MYYMÄLÄ
X


Näytä tuotteet
Tuotemerkki

Koko

Metsästysjalkineet

Tosivaeltaja, älä tyydy toiseksi parhaaseen! Meiltä löydät uutta ja ajan tasalla olevaa varustusta retkeilyyn, eräilyyn ja metsästykseen. Paljon luonnossa aikaa viettäessä on olennaisen tärkeää, että jalkineet ovat laadukkaat ja kestävät käyttöä. Verkkokaupastamme saat laadukkaat metsästysjalkineet, lämpösaappaat, talvisaappaat, vaelluskengät, neopreenisaappaat ja vaellusjalkineet jopa viikossa suoraan kotiisi! 

Laadukkaat metsästysjälkineet syksyyn ja talveen

Metsästysjalkineiden ja muiden eräilyjalkineiden valikoimamme kattaa laadukkaimmat syys- ja talvikäyttöön soveltuvat kengät ja saappaat. Tarvitsitpa tukea vaikeassa maastossa kulkemiseen tai lämmittävää jalkinetta kovemmissa pakkasiss eräilyyn, saatte verkkokaupastamme teille soveltuvimmat tuotteet. Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat kumisaappaat, joilla askel pitää ja sukat kestävät kuivana pienen kahlauksenkin verran.

Metsästysjalkineet luotettavilta tuotemerkeiltä

Kauttamme saat luotettavia, kestäviä ja ulkokäyttöön suunniteltuja tuotteita luotettavilta maailmanlaajuisilta brändeiltä kuten Muckboot, Topman, LaCrosse, ecco, PowerBoots, Haglöfs, Viking ja Hanwag. Kattavaan valikoimaamme on kerätty myös suosituimpia kotimaisia ja kansainvälisiä merkkejä laadukkaimpine malleineen. Saatavilla on niin vaellukseen soveltuvat kuin metsästykseen suunnitellut jalkineet. Toimitamme retkeily- ja metsästysjalkineet helposti kotiovelle tai halutessanne voitte noutaa lähetyksenne itse Matkahuollon toimipisteestä. Tutustu valikoimaan ja tilaa!Suodata v
Lajittele v© 2021 Urheilu Pajala Oy