Warrior QR Edge Sr jääkiekkomaila
Warrior QR Edge Sr jääkiekkomaila
Warrior

Warrior QR Edge Sr jääkiekkomaila

Tuotenumero QREL75G8

Uudella QRE:llä kiekon haltuunotto on entistäkin helpompaa ja se vapauttaa kiekon räjähdysmäisen nopeasti.

229,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 arkipäivää

Warrior QR Edge Sr jääkiekkomaila

Edge Quick Release | Uudella QRE:llä kiekon haltuunotto on entistäkin helpompaa ja se vapauttaa kiekon räjähdysmäisen nopeasti. Laukauksesi energia siirtyy varren, lavan ja kiekon kautta loistattamaan punaiset valot kaukaloissa missä vaan.

EDGE Taper | Uusi kulmikas ja kapeneva muotoilu voimistaa taivutusenergian vartta pitkin ja vapauttaa kiekon nopeasti. Ainutlaatuisella geometrisella muotoilulla kiekon vastaanotto paranee ja rakenne pysyy vakaana vahvaan peliin.

MINIMUS CARBON 1200 | Ultra-ohut 12K erikoisvahva materiaali, kevyt ja litteä hiilikuitu-komposiittikudos parantaa kaikkia mailan teknisiä ominaisuuksia. EDGE Taper vastaa nopeasti ja tarkasti kiekon laukaisussa ja vapautuksessa. Materiaalin erikoisominaisuudet parantavat mailan tasapainoa, pelattavuutta ja tuntumaa.

TRUE1 Phantom Feel | Uudelleensuunniteltu True 1 piece, eli yksiosainen rakenne saa aikaan erittäin kevyen lapatasapainon. Taipuminen on sulavaa ja voimakasta. True 1 Phantom rakenne parantaa mailan tuntumaa pelissä, joten kiekon hallinta ja reaktio paranevat.

Pro CORTEX GRIP | Tarttuvan tuntuman tuova grippi takaa optimaalisen otteen mailasta jokaisessa tilanteessa

Suositushinta: 339€

Malli: QRE GRIP LONG 63in 75 (100-75 Flex) QRE 65

Paino:
0.8 kg
Arvostelut 0 arvostelua